2009 - En hund efter Favrskov

Vi besøger Hammel gågade en sommerdag med pult, fadøl, ansigtmaling og festlig musik, der sætter liv i gaden


Hammel Handelstadsforening

Hammel Handelsstandsforening har med sine godt 80 medlemmer den klare målsætning at stå sammen på tværs af brancher og særinteresser.
Vi vil gerne fremstå som den driftige og dynamiske handelsby, vi er, men samtidig også arbejde for at beholde denne status, som en god by at leve, bo og arbejde i.

Med oprettelsen af direktion/bestyrelse og direktøransæt-telse som skete i 1996, har vi i dag de bedste muligheder for at få lagt ekstra styrke på de vitale områder, som for os alle betyder en øget kundetilstrømning til Hammel.

Hammel Handelsstandsforening står for de fælles aktiviteter, markedsføring og salgskampagner, som kan henføres til detailhandelen og samtidig også for Danmarks flotteste julebelysning.

Kun gennem sammenhold, som vi står for, godt samarbejde med Favrskov Kommune, vores lokale ugeavis Favrskov Posten og fælles beslutninger kan Hammel fastholde og udbygge sin nuværende kundeomsætning.

Det er også Hammel Handelsstandsforening, der står for Hammel-toget og sammen med en masse frivillige er vi dybt engageret i Hammel Hestemarked, som er vores tilbagevendende og traditionsrige sensommer begivenhed.

Se også andre filmklip om samme emne

Tyve på spil i Favrskov.
Favrskov Blomsterfest i Hammel
2008 Viborgvejens forlægning ved Hammel
Vi besøger et urmagerværksted
Vestas i Hammel
Kresten fra Hammel
Gaden der flager i Hammel
Her kan man deles om tingene.
En biograf med visioner
"Jeg overraskede dem alle."Sponsor

Firma:Hammel Handelsstandsforening
Telefon:20 85 52 61
Internet:AVCfilm.dk  
E-mail:hammel.handel@pc.dk
Filmklip fra samme sponsor

Der er ikke flere klip i øjeblikket ...